Gateway M-6884h notebook


#1

So a few days ago my husband came home with a new Gateway M-series laptop/notebook for me. Its so far ok…not the best i have seen but ok for what i’ll use it for.

Anyway, i’m just working out some of the bugs in the system that you come across when you get a new PC, such as unwanted software, updating the vista and trying out any of the free trial software like the Norton360. BUT, today, before it had ever been online, i noticed its backspace and the del/sysrq buttons are not as responsive as they should be…in fact the entire keyboard seems to work as if it were an old keyboard as the responsiveness is that of a key board you would really have to press the keys in order for it to get the message that that is the letter you actualy want…the worse of them is by far the backup and del button…so i thought what the hey, i’ll check out the gateway sight and see what they say…and guess what? still as shitty as i remmeber for service…lmao…i used to work for them …lmao anyway…so got no where with them…so i thought ok, search the techsites i know about and as i have read and as i knew from troubleshooting these systems from way back when, they have issues. Seems i’m not the only one out they with unresponsive keys… some techs got it right for some of the users to being a virus but then others, such as myself, haven’t got a solution to it…BUT, i’m thinking its the shitty Norton as Norton has gone right down the tubes since 2002 and its not been good since…so i’m thinking good old Avast will end up on here real soon and Norton will find itself removed as usualu from yet another system i own. :smiley:

BUT…saying that…i wanted to know if anyone else here has had similar issues and what they did to fix it?

…oh and i have been in OTz withdrawal since i wne off line a few days ago.:ninja:willy_nilly::nod::D…good to be back.:thumbup


#2

Totally unrelated to your problem, but I got a friend with a Gateway that had a bad disk drive and a failing HD. When he contacted tech support they said “put it in a box and send it to us.” Pretty shitty IMO, but maybe because when I had mine fixed they overnighted me a box, fixed it in like two days, and overnighted it back.

But about your problem, I’ve never actually heard of any problems like that. I’ll keep an eye out for any info though.


#3

[quote=“bass_man1989, post: 1078623”]Totally unrelated to your problem, but I got a friend with a Gateway that had a bad disk drive and a failing HD. When he contacted tech support they said “put it in a box and send it to us.” Pretty shitty IMO, but maybe because when I had mine fixed they overnighted me a box, fixed it in like two days, and overnighted it back.

But about your problem, I’ve never actually heard of any problems like that. I’ll keep an eye out for any info though.[/quote]
:Dyep …i was probably the tech who told him that:24: …oh i hated it when they did that… so i am hoping to hell its not something i’ll have to do that for…i’d rather they send me the crap to install it myself god knows i’ve done it enough times i can do it in my sleep.

thanks, yeah its new to me too…i’ve done a few more updates…which seems to have made things a little better but still not up to par as far as i am concerned.


#4

congrats is he trying to butter you up?


#5

[quote=“Mystic, post: 1078624”]:Dyep …i was probably the tech who told him that:24: …oh i hated it when they did that… so i am hoping to hell its not something i’ll have to do that for…i’d rather they send me the crap to install it myself god knows i’ve done it enough times i can do it in my sleep.

thanks, yeah its new to me too…i’ve done a few more updates…which seems to have made things a little better but still not up to par as far as i am concerned.[/quote]

You said something about getting rid of Norton. Depending on your specs, Norton + Vista might be enough to make your computer sluggish.


#6

i think so…lol…even took me ring shopping…:ninja

[quote=“bass_man1989, post: 1078626”]You said something about getting rid of Norton. Depending on your specs, Norton + Vista might be enough to make your computer sluggish.[/quote]yeah i thought so…norton has gone right down the crapper, eh. good thing tis just one of those free to try softwares on this thing…i’ll try it for a week but if nothing gets better i’m removing it and putting Avast on. I loves me my Avast.:nod::thumbup


#7

Norton is just a popular brand name. I been using Trend Micro for the last 5 years


#8

I’ve always had good luck with AVG. I think Avast is what my school offers to me for free though, I’ve just never had a reason to try it.


#9

did you check the keyboard settings?

also maybe see if there is a driver update?

don’t have vista so not sure how any of that can be done on it

Why even wait on Norton? Download Avast and toss Norton out where it belongs.


#10

[quote=“kelvin070, post: 1078628”]Norton is just a popular brand name. I been using Trend Micro for the last 5 years[/quote]norton is just a money grab from stupid people who know nothing about computers i think:D…its sort of like the infomercials you see on late TV that try to sell people things that don’t actually work.:smiley:

yeah AVG is ok…I like avast

[quote=“Alien Allen, post: 1078630”]did you check the keyboard settings?

also maybe see if there is a driver update?

don’t have vista so not sure how any of that can be done on it

Why even wait on Norton? Download Avast and toss Norton out where it belongs.[/quote] I’m not too familar with Vista myself, but i’ve done all the updates and still no luck…I’ll take norton off tonight and install the avast. Avast is something i’ve used for years and never had issues…funny enough it replaced norton for me way back when as well.:nod:


#11

[quote=“Mystic, post: 1078631”]
I’m not too familar with Vista myself, but i’ve done all the updates and still no luck…I’ll take norton off tonight and install the avast. Avast is something i’ve used for years and never had issues…funny enough it replaced norton for me way back when as well.:nod:[/quote]
You did the driver update in device manager??


#12

yeah…and i just took the norton off now and replaced it with the avast and everything is working great!!! so there yeah go it was the norton…fucking thing. lmao see good time to use the word fuck.:eek:ninja:24:


#13

:24::24::24:


#14

:smiley: right so with that being the first of two messes to fix i’m off until later…got to go see if i can do the same for my hair now. lmao:D


#15

Damn, Norton strikes again.